IMATE SAMO EN PAR OČI, ZATO POSKRBITE ZA NJIH

IMATE SAMO EN PAR OČI, ZATO POSKRBITE ZA NJIH

Izračunajte , koliko časa preživIte na telefonu in za računalnikom. Če se število iskreno preštetih ur približuje številu štiri, vam svetujemo, da z zaščitnimi očali poskrbite za spočite oči.

  • Tokai Lutina stekla preprečujejo razgradnjo vašega naravnega luteina in s tem starostno degenerirajo makule oziroma rumene pege.

  • Tokai Lutina stekla prestavljajo edinstveno zaščito vaših oči, ne le pred modro svetlobo, temveč tudi zaščito pred 94% modro vijočične svetlobe, ki je očem škodljiva.

  • Skupaj s kvalitetnimi antirefleksnimi nanosi zagotavlja najvišji možni nivo zaščite vaših oči, tako pred digitalnim očesnim stresom, kot tudi pred aksidativnim stresom. Izdelava očal s Tokai Lutina stekli je največ, kar lahko dolgoročno naredite za vaše oči.

Svetujemo vam, da pred izdelavo očal s Tokai Lutina stekli opravite še očesni pregled pri optometristu dr. Emilu Oblaku, vsak četrtek med 9. in 16. uro.

Pri nas ste na vrsti v enem tednu in ob dogovorjenem času, brez čakanja v čakalnici. Naročila sprejemamo po telefonu 05 730 47 70 / 041 444 882, na e-mail: info@optikatom.com ali preko spletnega obrazca NAROČI SE NA PREGLED.

Zagotavljamo strokovno izvedbo pregleda vida, kakovostne očalne leče in okvirje ter strokovno svetovanje. Vse našteto je razlog, da vam v OPTIKI TOM nudimo 100 % garancijo zadovoljstva.

Dostopnost