Očala

Korekcijska očala

Imate tudi vi težave z zamegljenim vidom pri gledanju na daljavo? Ali pa so vaše roke prekratke in imate težave z ostrenjem slike v bližini in branjem? Potem potrebujete ena od korekcijskih očal. Pri izbiri očal je izredno pomembna pravilno izmeriti dioptrijo in morebitni astigmatizem, ter izbrati ustrezen okvir, ki pristoji vašemu obrazu.

Sončna očala

Sončna očala niso le modni dodatek, ampak so zelo pomembna zaščita oči pred bleščanjem in škodljivimi UVA in UVB žarki. V Optiki Tom najdete široko izbiro sončnih očal za različne namene; za vsakdanjo rabo, vožnjo avtomobila, športne aktivnosti, kolesarjenje, vodne športe, alpinizem, golf, potapljanje … Izdelamo vam tudi sončna očala z vašo dioptrijo.

Otroška očala

Otroci so kljub majhnosti in mladosti zahtevni uporabniki očal. Otroška (korekcijska ali sončna) očala morajo biti udobna in vzdržljiva. Prav zato so okvirji otroških očal, ki jih najdete v Optiki Tom, izdelani večinoma iz mehkih, a vzdržljivih materialov.

Športna očala

Povejte s katerim športom se ukvarjate, mi pa bomo našli očala za vas. Naj bodo kolesarjenje, vodni športi, alpinizem, golf, potapljanje, smučanje ali kaj drugega… primerna očala so pri nas zagotovo na zalogi. Ljubezen do športa in gibanja je botrovala tudi odločitvi za ponudbo potapljaških mask z dioptrijo, smučarskih očal z dioptrijo ali dioptrijskih nastavkov za smučarska očala.
Dostopnost