Varstvo osebnih podatkov

V Optiki Tom spoštujemo vašo pravico do zasebnosti. S potrditvijo tega obvestila upravljavcu podatkov Optika Tom, Tom Mohorčič s.p., Kosovelova 1B, Sežana, izrecno dovoljujem, da navedene podatke (e-naslov, mobilna številka, starost, spol, podatki o vidu) hrani in obdeluje za:
–         pošiljanje e-sporočil z obvestili o pregledih vida, novostmi, nasveti, predstavitvami ponudbe, ki jih nudi Optika Tom,
–         dovoljujem, da me lahko Optika Tom kontaktira preko e-pošte ali mobilnega telefona zaradi neposrednega trženja svoje ponudbe. Soglasje dajem za obdobje do preklica.
–         Prav tako Optiki Tom izrecno dovoljujem, da s programsko opremo beleži moje aktivnosti na spletni strani www.optikato.com in mojih odzivih na prejeto elektronsko pošto, z namenom ustvarjanja boljše uporabniške izkušnje. Potrjujem tudi, da sem seznanjen-a s svojimi pravicami v zvezi s posredovanimi osebnimi podatki.
–         Soglašam, da Optika Tom uporablja moje osebne podatke za potrebe re-marketinga na digitalnih medijih Facebook in Google.
POTRDI (gumb)
Vse morebitne spremembe, odjave in sporočite na info@optikatom.com.

Pogoji uporabe avtorskih vsebin

Vse informacije in elementi v najširšem pomenu (teksti, skice, fotografije, video vsebine ipd.), vsebovane na spletnih straneh www.optikatom.com , so avtorsko delo in zato že s svojim nastankom v zakonsko dovoljenem okviru predmet avtorske zaščite ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine.

Uporabnikom je dovoljeno uporabljati objavljene vsebine izključno le v osebne in nekomercialne namene. Vsakemu posameznemu uporabniku je dovoljeno uporabljati objavljene vsebine izključno le v enem, osebnem izvodu. Dokumenti in vsebine, objavljeni na teh spletnih straneh, se v nobenem primeru ne smejo kopirati, prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati v komercialne namene.

Dokumenti in vsebine, objavljeni na teh spletnih straneh, se lahko izjemoma reproducirajo izključno le v nekomercialne namene, pri čemer morajo biti ohranjene vse informacije o avtorjih in viru ter opozorila o zaščiti avtorskih ali drugih pravic. Takšen izdelek in vsi ostali izdelki oz. storitve, ki so z njim morda oglaševani, morajo biti tako kot te spletne strani povsem brezplačni in dostopni vsem pod enakimi pogoji in brez dodatnih omejitev.

Kdor želi objaviti le del vsebine oz. jo želi objaviti pod drugačnimi pogoji, mora dobiti predhodno pisno dovoljenje avtorja oz. avtorjev. Če ti pogoji niso izpolnjeni, po Zakonu o avtorskih in sorodnih pravicah Republike Slovenije kopiranje avtorskih vsebin teh spletnih strani ni dovoljeno.

Uporabnikom je na njihovih spletnih straneh dovoljeno postaviti povezavo (link) na te spletne strani. Za reklamno pasico lahko kontaktirajo na tom@optikatom.com .

Registracija, prijava in ogledovanje vsebin spletnih strani www.optikatom.si pomeni avtomatično pristajanje na te pogoje.

V primeru vprašanj se lahko obrnete na eno izmed naših telefonskih številk, ki so navedene na strani Kontakt.

Raba spletnih piškotkov

Da bi vam olajšali uporabo naše spletne strani in jo naredili bolj prijetno, uporabljamo »piškotke«. Piškotki so majhne podatkovne enote, ki nam omogočajo primerjavo novih in predhodnih obiskovalcev, razumevanje, kako uporabljajo našo stran, in ki nam posredujejo podatke, s katerimi lahko naredimo prihodnji obisk spletne strani bolj prijeten in učinkovit. Piškotki ne beležijo nobenih osebnih podatkov o uporabniku in ne shranjujejo informacij, ki bi vas lahko identificirale. Če ne želite uporabljati piškotkov, nastavite svoj računalnik tako, da izbriše vse piškotke spletnih strani in/ali vas opozori, preden se piškotek shrani na disk. Če ne želite spremeniti uporabe piškotkov, preprosto nadaljujte na spletno stran. Za več informacij o piškotkih in njihovem vplivu na vas in vaše brskanje po spletu obiščite spletno stran piškotki ali www.aboutcookies.org.

Optika Tom, Tom Mohorčič s.p.

Dostopnost