grayson_kaleos_soncna_ocala

SONČNA OČALA Z DIOPTRIJO

Sončne dni je še bolj prijetno doživeti, ko lahko brezskrbno uživate v soncu. Toda, kaj pa ljudje, ki nosijo očala z dioptrijo? Zanje imamo rešitev – sončna očala z dioptrijo za daljavo in bližino.

Naša kolekcija sončnih očal je raznolika in izdelana iz najboljših materialov, ki zagotavljajo trajnost in udobje. Polarizirane leče zmanjšujejo bleščanje in dajejo boljšo vidljivost tudi v najmočnejši sončni svetlobi.

Različne oblike okvirjev in barvne kombinacije omogočajo, da vsak najde model, ki mu najbolj ustreza. V optiki imamo strokoven kader, ki vam nudi pomoč, da res najdete kar iščete za vaše udobje in izgled.

Vse več se srečujemo s poškodbami oči, zaradi neustrezne zaščite v sončnem vremenu. Svetujemo vam kvalitetna sončna očala, četudi gre samo za sprehod po domačem vrtu ali obisk vinograda.

 

KALEOS Pollitt

KALEOS Albertson

Svetujemo vam, da pred izdelavo sončnih očal z dioptrijo opravite še očesni pregled pri optometristu dr. Emilu Oblaku, vsak četrtek med 9. in 16. uro.

Pri nas ste na vrsti v enem tednu in ob dogovorjenem času, brez čakanja v čakalnici. Naročila sprejemamo po telefonu 05 730 47 70 / 041 444 882, na e-mail: info@optikatom.com ali preko spletnega obrazca NAROČI SE NA PREGLED.

Zagotavljamo strokovno izvedbo pregleda vida, kakovostne očalne leče in okvirje ter strokovno svetovanje. Vse našteto je razlog, da vam v OPTIKI TOM nudimo 100 % garancijo zadovoljstva.

Dostopnost