kolesarjem_prijazna_optika

KOLESARJEM PRIJAZNA OPTIKA

Če ste kolesarski navdušenec je ta zapis ravno pravšnji za vas. Ste že kdaj doživeli težave z zamegljenim pogledom med vožnjo s kolesom? Ali pa ste se kdaj spraševali, kako bi lahko izboljšali svoj vid na kolesu? V naši optiki vam ponujamo rešitev!

Naša kolesarjem prijazna optika vam nudi širok izbor kakovostnih športnih sončnih očal z možnostjo vgradnje dioptrije, za tiste, ki to potrebujejo. Naši izdelki so lahki, udobni in zanesljivi, zato boste lahko brezskrbno uživali v vožnji. Dobro je izbrati taka športna sončna očala z LST kontrastnimi stekli, katera se prilagajajo na različne jakosti svetlobe. To pomeni, da se samodejno zatemnijo na soncu in samodejno posvetlijo v zmanjšani količini svetlobe.

Takšna stekla zaščitijo vaše oči pred :

  • škodljivimi sončnimi žarki
  • izsušitvijo, vetrom, prahom
  • poškodbami
  • mrčesom

Poleg tega vam nudimo tudi strokovno svetovanje in pregled vašega vida, da boste lahko izbrali najboljša očala za vaše potrebe.  Podpiramo zdrav način življenja, zato smo veseli, če nas v optiki Tom obiščete kar s kolesom. Naši zaposleni so izkušeni in prijazni, zato se boste počutili udobno in sproščeno med izbiro pravih športnih očal za vas in vaš kolesarski outfit.

Zavarujte svoje oči na kolesu! Obiščite našo kolesarjem prijazno optiko in si zagotovite najboljši vid za vašo vožnjo. Veselimo se vašega obiska.

 

Ne odlašajte s pregledom vida! Svoj termin lahko rezervirate TUKAJlahko pokličete na 05 730 47 70 ali 041 444 882 ter preko info@optikatom.com.

V zelo kratkem času vam izdelamo športna zaščitna očala z vašo dioptrijo.

 

VSI KOLESARJI, KI NAS OBIŠČETE S KOLESOM V OPTIKI, DOBITE OB NAKUPU ŠPORTNIH OČAL MANJŠE TEMATSKO DARILCE.

 

kolesarjem_prijazna_optika
Dostopnost