ocala_za_cez

OČALA ZA ČEZ

Polaroidna sončna očala so namenjena za vse, ki iščejo ugodnejšo rešitev za sončna korekcijska očala.

Rečemo jim očala za čez. Sončna očala so lahka, ne rosijo pogleda  in se jih enostavno namesti na korekcijska očala. Tako boste uživali z jasnim pogledom tudi na soncu, ter zaščitili svoje oči pred škodljivimi sončnimi žarki.

 

Vaše oči so izpostavljene sončnim žarkom vsakodnevno. Zato je potrebno poskrbeti, da na pravi način zaščitite svoje oči.

Strokovnjaki pravijo, da se pri ljudeh, ki preživijo veliko svojega prostega čana na prostem, učinki UV- sevanja kopičijo skozi življenje in lahko nepopravljivo poškodujejo očesne strukture in tkivo okrog oči, ki je nezaščiteno ali premalo zaščiteno.

 

Za tiste, ki pa potrebujete korekcijo vida, je najpomembnejša zaščita pred UV-segrevanjem, kombinacija sončnih očal z dioptrijo ali širokokrajnega klobuka. 

polaroid_ocala_ya_cey

Preglede vida opravljamo vsak četrtek od 9:00 do 16:00.

Pri nas ste na vrsti v enem tednu in ob dogovorjenem času, brez čakanja v čakalnici. Naročila sprejemamo po telefonu 05 730 47 70 / 041 444 882, na e-mail: info@optikatom.com ali preko spletnega obrazca NAROČI SE NA PREGLED.

 

Zagotavljamo strokovno izvedbo pregleda vida, kakovostne očalne leče in okvirje ter strokovno svetovanje. Vse našteto je razlog, da vam v OPTIKI TOM nudimo 100 % garancijo zadovoljstva.

Dostopnost