ZAKAJ IZBRATI PISARNIŠKA DELOVNA OČALA?

Zakaj izbrati pisarniška delovna očala ?

Jasen vid: Pisarniška delovna očala z dioptrijo prinašajo izjemno jasen in oster vid, kar nam omogoča boljšo osredotočenost in produktivnost pri delu.

Filtracija modre svetlobe: Ta očala so običajno opremljena z blokatorji modre svetlobe, ki zmanjšujejo izpostavljenost škodljivi modri svetlobi, ki jo oddajajo računalniški zasloni.

Zmanjšanje utrujenosti oči:Pisarniška očala z dioptrijo ali brez lahko zmanjšajo obremenitev oči, preprečujejo suhe oči in omogočajo bolj udobno delovno izkušnjo.

Estetski videz: Očala so zasnovana tako, da so vizualno privlačna in se prilegajo vašemu slogu ter profesionalnemu videzu v pisarni.

Preglede vida opravljamo vsak četrtek od 9:00 do 16:00.

Pri nas ste na vrsti v enem tednu in ob dogovorjenem času, brez čakanja v čakalnici. Naročila sprejemamo po telefonu 05 730 47 70 / 041 444 882, na e-mail: info@optikatom.com ali preko spletnega obrazca NAROČI SE NA PREGLED.


Zagotavljamo strokovno izvedbo pregleda vida, kakovostne očalne leče in okvirje ter strokovno svetovanje. Vse našteto je razlog, da vam v OPTIKI TOM nudimo 100 % garancijo zadovoljstva.

Dostopnost