FOTOSENSIBILNA STEKLA ZA UDOBNOST VSAKDANA

Ali ste že slišali za fotosenzibilna stekla? Gre za edinstveno tehnologijo, ki se prilagaja svetlobnim pogojem okolice in omogoča, da se vaša očala prilagajajo intenzivnosti svetlobe. To pomeni, da lahko ena očala nosite tako v notranjih prostorih kot na prostem, brez potrebe po menjavi leč ali prehodu na druga sončna očala.

Kako delujejo fotosenzibilna stekla? Ko so izpostavljena sončni svetlobi, se molekule v steklu reorganizirajo, kar povzroči zatemnitev leč. To pomeni, da se vaša očala samodejno prilagajajo svetlobnim razmeram, tako da vam nudijo udobje in jasen vid v vseh okoliščinah.

Fotosenzibilna stekla so odlična izbira za vse, ki želite imeti večfunkcijska očala, ki so hkrati stilsko dovršena. Ne glede na to, ali se ukvarjate s športom na prostem, potujete ali preprosto uživate v vsakdanjem življenju, vam fotosenzibilna stekla omogočajo, da ostanete zaščiteni pred bleščanjem sonca in obenem ohranjate jasen vid.

Poleg svoje praktične funkcionalnosti so fotosenzibilna stekla na voljo tudi v različnih barvnih odtenkih, kar vam omogoča, da izrazite svoj osebni slog. Lahko izbirate med klasičnimi barvami, kot so siva, sivo – zelena in rjava ali pa se odločite za bolj drzne odtenke, ki bodo izstopali in poudarjali vašo edinstvenost.

Ne glede na to, ali ste že uporabnik fotosenzibilnih stekel ali pa jih šele odkrivate, vam priporočamo, da se posvetujete z našimi zaposlenimi, da boste našli popolno rešitev za svoje potrebe. Pridružite se trendu fotosenzibilnih stekel in odkrijte novo raven udobja, zaščite in sloga!

 

­Preglede vida opravljamo vsak četrtek od 9:00 do 16:00.

Pri nas ste na vrsti v enem tednu in ob dogovorjenem času, brez čakanja v čakalnici. Naročila sprejemamo po telefonu 05 730 47 70 / 041 444 882, na e-mail: info@optikatom.com ali preko spletnega obrazca NAROČI SE NA PREGLED.

Zagotavljamo strokovno izvedbo pregleda vida, kakovostne očalne leče in okvirje ter strokovno svetovanje. Vse našteto je razlog, da vam v OPTIKI TOM nudimo 100 % garancijo zadovoljstva.

 
 

 

Dostopnost