traileye ng pro

e032 4500

230,00 

V tem modelu sta združeni eleganca in funkcionalnost. S traileye ste opremljeni, da se osredotočite na svoj športni izziv. Vsestranske in inteligentne prilagoditvene funkcije vam omogočajo, da individualno nastavite očala, medtem ko velika, obsežna leča zagotavlja prav neprekosljivo vidno polje.
Možna vgradnja dioptrijskih leč.

SKU: e032 4500 Kategorija:

Opis

Športna očala Evil eye so vsestransko uporabna. Primerna za različne športe tako za rekreativno uporabo, kot za profesionalne športnike. So pa tudi športna očala Evil eye odličen dodatek za vse, ki ste radi vedno modno športno urejeni. LST kontrastna stekla pa izboljšajo vidljivost v različnih vremenskih razmerah. Z odličnimi stekli poskrbi za super zaščito vaših oči pred soncem, vetrom in delci v zraku. V vsa njihova sončna očala je možna vgradnja dioptrijskih leč. To vse je Evil eye traileye ng pro e032 4500, doživite z njimi edinstveno športno izkušnjo.

V Optiki Tom lahko izbirate med najobsežnejšo zalogo sončnih očal Evil eye v Sloveniji.

Dodatne informacije

Teža

Model

Barva okvirja

Barva leče

Velikost

,

Vreme

Lastnosti okvirja

  • tri.fit
  • double-snap nose bridge
  • quick-change lens system
  • sweat bar
  • traction grip

Lastnosti leče

LST® active silver

Kategorija: 3

Prepustnost svetlobe: 16%

Izboljša naravne barve in zagotavlja večje kontraste, zlasti v senčnih predelih. Tako omogoča harmoničen prehod med svetlimi in zasenčenimi predeli (sonce – senca – sonce).

 

 

Dodatki

Za shranjevanje očal:

Case (etui)

Microfiber bag (vrečka iz mikro vlaken, nemenjena tudi čiščenju leč)

 

Dioprijska stekla

adapter

clip-in

Dostopnost