ŽELIŠ IZSTOPATI IZ POVPREČJA Z DRUGAČNIMI KOREKCIJSKIMI OČALI?

Dobrodošli v novicah Optike Tom – vašega zanesljivega ponudnika za korekcijska očala! Smo specializirana optika, ki ponuja vrhunsko kakovost in široko paleto očal, prilagojenih vašim individualnim potrebam.

Pri Optiki Tom se zavedamo, da jasen vid ni le pomemben za vaše zdravje, ampak tudi za vašo samozavest in kakovost življenja. Zato vam ponujamo najnovejše trende v svetu korekcijskih očal, da boste izstopali s stilom in se hkrati počutili udobno.

Naša ponudba vključuje širok izbor očalnih okvirjev, ki jih ponujamo v različnih barvah, oblikah in materialih. Ne glede na to, ali iščete klasičen, eleganten ali bolj drzen in sodoben videz, imamo za vas pravi okvir. Sodelujemo z vrhunskimi proizvajalci, ki zagotavljajo visoko kakovost in trajnostne materiale, tako da boste lahko dolgo uživali v svojih očalih. Pri izbiri korekcijskih očal je ključnega pomena tudi pravilna izbira leč. Z našo strokovno ekipo vam bomo pomagali pri izbiri leče, ki bo ustrezala vaši dioptriji in posebnim potrebam. Ponujamo različne vrste leč, vključno z enojnimi, bifokalnimi, progresivnimi in tanjšimi lečami, ki zagotavljajo jasen vid in udobje ves dan. Naša prednostna skrb je vaše zadovoljstvo, zato vam nudimo tudi storitve prilagajanja očal, prilagoditev okvirjev in popravila. Naša prijazna in izkušena ekipa vam bo zagotovila popolno prileganje očal, tako da boste imeli jasen vid brez nelagodja. Pri Optiki Tom verjamemo v odlično storitev in osebni pristop. Naš cilj je zagotoviti, da boste imeli vrhunsko izkušnjo pri nakupu korekcijskih očal. Z veseljem vam bomo svetovali, odgovorili na vaša vprašanja in vam pomagali najti popolna očala, ki ustrezajo vašim potrebam. Obiščite našo Optiko Tom in si oglejte našo široko ponudbo. Z Optiko Tom boste zagotovo našli očala, ki ne samo izboljšajo vaš vid, ampak tudi izražajo vaš edinstven slog.


PREGLED VIDA, pri nas ste na vrsti v enem tednu in ob dogovorjenem času, brez čakanja v čakalnici. Naročila sprejemamo po telefonu 05 730 47 70 / 041 444 882, na e-mail: info@optikatom.com ali preko spletnega obrazca NAROČI SE NA PREGLED.

Zagotavljamo strokovno izvedbo pregleda vida, kakovostne očalne leče in okvirje ter strokovno svetovanje. Vse našteto je razlog, da vam v OPTIKI TOM nudimo 100 % garancijo zadovoljstva.

Dostopnost