VEDNO KOT NOVA

Vse o pravilnem rokovanju z sončnimi očali in stvareh, na katere morate biti pozorni.

Hranjenje:

Sončna očala vedno hranite v zaščitnem etuiju ali trdnem etuiju, ko jih ne nosite. To bo preprečilo poškodbe, praske ali zlome stekel ali okvirja. Izogibajte se hranjenju sončnih očal v žepu ali ženski torbici brez zaščitnega etuija, če pridejo stekla v stik s tršimi predmeti se lahko poškodujejo.

Čiščenje

Pred čiščenjem sončnih očal odstranite morebitne delce umazanije, prahu ali peska, saj bi lahko pri brisanju povzročili praske. Sončna očala vedno operite z milnico pod mlačno vodo in jih nežno obrišite z mehko, mikrovlakneno krpo ali posebno čistilno krpo za sončna očala. Izogibajte se uporabi grobih materialov, kot so papirnate brisače ali oblačila, saj lahko poškodujejo premaze na steklih.

Kemikalije:

 Očal ne izpostavljajte kemikalijam, kot so razkužila, čistila za steklo ali alkohol. To lahko razžre premaze na steklih in poškoduje okvir.

Odlaganje:

Sončna očala ne puščajte na mestih, izpostavljenih visoki temperaturi, kot so armaturna plošča v avtomobilu ali neposredna sončna svetloba na plaži. Visoka temperatura lahko poškoduje okvir ali povzroči deformacijo stekel.

Prilagajanje:

Vsakemu posamezniku prilagodimo sončna očala glede na njegov obraz. S tem ugodimo udobje nošenja ter stabilnost očal na obrazu.

Uporaba:

Sončna očala so običajno namenjena zaščiti oči pred sončno svetlobo in ne smejo biti uporabljena kot varnostna očala pri športnih dejavnostih, ki zahtevajo posebno zaščito.

 

Sledenje teh smernic vam bo pomagalo ohraniti sončna očala kot nova.

 

Preglede vida opravljamo vsak četrtek od 9:00 do 16:00.

Pri nas ste na vrsti v enem tednu in ob dogovorjenem času, brez čakanja v čakalnici. Naročila sprejemamo po telefonu 05 730 47 70 / 041 444 882, na e-mail: info@optikatom.com ali preko spletnega obrazca NAROČI SE NA PREGLED.

Zagotavljamo strokovno izvedbo pregleda vida, kakovostne očalne leče in okvirje ter strokovno svetovanje. Vse našteto je razlog, da vam v OPTIKI TOM nudimo 100 % garancijo zadovoljstva.

 
 
Dostopnost