poc športna očala z dioptrijo

POC ŠPORTNA OČALA Z DIOPTRIJO

Aktiven življenjski slog in športna udejstvovanja so postali sestavni del našega vsakdana. Vendar pa lahko tisti, ki nosijo korekcijska očala, naletijo na težave pri izbiri pravih očal za športne dejavnosti. Na srečo pa vam v naši Optiki Tom prinašamo rešitev, ki združuje jasen vid in udobje.

Kot novost v ponudbi imamo tudi clip – in vstavek z dioptrijo za tako zaželena POC Devour športna očala. Preberite več, da boste izvedeli, kako lahko nova ponudba izboljša vašo izkušnjo med športnimi aktivnostmi.

poc sportna ocala z dioptrijo

POC DEVOUR CLIP - IN VSTAVEK ZA DOPTRIJO

poc sportna ocala z dioptrijo

Clip-in vstavek za Dioptrijo: Clip-in vstavek za dioptrijo je preprosta a genialna rešitev, ki vam omogoča, da prilagodite svoja športna očala glede na vaše potrebe. Vanje vam lahko vgradimo stekla za daljavo ali pa progresivna stekla, ki vsebujejo dioptrijo za jasen pogled na daljavo in bližino. Clip - in vstavek omogoča hitro prilagoditev dioptrije glede na vaše želje. Tako lahko z lahkoto jasno vidite med športnimi aktivnostmi in časom izven njih.
Kvaliteta in Natančnost: Naša optika si prizadeva zagotoviti le najboljše za naše stranke. POC Devour športna očala z clip - in vstavkom z dioptrijo so izdelana s poudarkom na kvaliteti in natančnosti. Kvalitetni materiali in natančna izdelava zagotavljajo trajno in udobno nošenje. S clip-in vstavkom boste vedno pripravljeni na športne avanture, ne da bi morali nositi dodatna očala ali se ukvarjati z zamudnimi postopki.

Ne glede na to, ali se ukvarjate s tekom, kolesarjenjem, plavanjem ali drugimi športi, so športna očala z dioptrijo odlična izbira za vse, ki ne želijo žrtvovati vida zaradi udobja. Obiščite našo Optiko Tom in se posvetujte z našimi zaposlenimi ter izboljšajte svojo športno izkušnjo.
Svetujemo vam, da pred izdelavo športnih očal z dioptrijo opravite še očesni pregled pri optometristu dr. Emilu Oblaku, vsak četrtek med 9. in 16. uro.

Pri nas ste na vrsti v enem tednu in ob dogovorjenem času, brez čakanja v čakalnici. Naročila sprejemamo po telefonu 05 730 47 70 / 041 444 882, na e-mail: info@optikatom.com ali preko spletnega obrazca NAROČI SE NA PREGLED.

Veselimo se vašega obiska v naši optiki in ti želimo varno in prijetno vožnjo!

Zagotavljamo strokovno izvedbo pregleda vida, kakovostne očalne leče in okvirje ter strokovno svetovanje. Vse našteto je razlog, da vam v OPTIKI TOM nudimo 100 % garancijo zadovoljstva.

Dostopnost