OČESNI PREGLED JE VEČ KOT LE KOREKCIJA VIDA

Vaše oči o vašem zdravju povedo več kot zgolj to, ali vidite dobro ali slabo. So oko, ob pogledu skozi katerega lahko očesni specialist presodi, kakšno je vaše splošno zdravje, in predčasno ugotovi nekatere sistemske bolezni.


Noben drug organ vašega telesa ne odraža tako jasno stanje arterij in ven kot vaše oči. Oči so ključ do zgodnjega odkritja številnih presnovnih bolezni, kot so visoki tlak, sladkorna bolezen, slabokrvnost itd.

 

V vaših očeh lahko vaš očesni specialist razbere zgodnje znake bolezni, ki lahko vplivajo tudi na vaš vid. Zato so redni očesni pregledi zelo pomembni. Tudi če dobro vidite je priporočljiv obisk specijalista. Vaše oči pripovedujejo zgodbo, ki jo lahko prebere samo očesni specialist.

 

·      Glavaboli

·      Hipertenzija ( visok krvi tlak )

·      Sladkorna bolezen

·      Kap

·      Visok holesterol

 

Enkrat na dan si postavite vprašanje:

·       Ali imam občutek, da so moje oči zdrave?

·      Ali so moje oči videti zdrave?

·      Ali jasno vidim?

 

Če na katerokoli vprašanje odgovorite z »ne« pojdite na preventivni očisni pregled.


­Preglede vida opravljamo vsak četrtek od 9:00 do 16:00.

Pri nas ste na vrsti v enem tednu in ob dogovorjenem času, brez čakanja v čakalnici. Naročila sprejemamo po telefonu 05 730 47 70 / 041 444 882, na e-mail: info@optikatom.com ali preko spletnega obrazca NAROČI SE NA PREGLED.

Zagotavljamo strokovno izvedbo pregleda vida, kakovostne očalne leče in okvirje ter strokovno svetovanje. Vse našteto je razlog, da vam v OPTIKI TOM nudimo 100 % garancijo zadovoljstva.

 

Dostopnost