bolle_soncna_ocala

KAJ PA, ČE BI SE NA VODI HKRATI DOBRO POČUTILI IN IZGLEDALI KUL?

Predstavljamo vam športna sončna očala Bolle, ki so namenjena vsem morskim športnikom! Sončna očala Bolle so namenjena uporabi na ali pri morju, saj zagotavljajo izjemno zaščito pred UV – sončnimi žarki in odsevom od vode zaradi polarizacijskih stekel. Poleg tega so očala opremljena z naprednimi tehnologijami, ki zagotavljajo jasno in ostro sliko, ne glede na vremenske razmere.

bolle_soncna_ocala

BOLLE

BRECKEN FLOATABLE

bolle_soncna_ocala

BOLLE

BRECKEN FLOATABLE

Čeprav je kopanje v vodi super zabava, pa se lahko hitro zgodi, da izgubimo svoje dragocene stvari, kot so sončna očala. S tem pa ni več nobenega razloga za skrb, saj športna sončna očala Bolle, ki so plovna na vodi, rešujejo problem izgubljenih očal. Sončna očala so zasnovana tako, da plavajo na površju vode, kar pomeni, da se ne bodo potopila na dno morja ali jezera. Tako lahko brezskrbno uživate v vodi, saj vam ne bo treba skrbeti, da boste izgubili svoja očala. Poleg tega so očala Bolle oblikovana tako, da ostanejo na svojem mestu tudi med najbolj divjimi vodnimi športi, kot so surfanje, jadranje ali supanje. Sončna očala Bolle so narejena iz kakovostnih materialov, ki zagotavljajo dolgo življenjsko dobo, saj so odporna na sol in vlago. Po stiku z slano vodo je potrebno sončna očala oprati s sladko vodo in jih očistiti. Čiščenje očal je enostavno, ker je površina sončnih očal gladka. Ne glede na to, ali greste na plažo, bazen ali katerikoli drug kraj, kjer lahko uživate v vodi, so sončna očala Bolle, ki so plovna na vodi, pravi izbor za vas. Tako boste lahko brezskrbno uživali v svojih poletnih aktivnostih, obenem pa boste imeli svoja očala vedno pri sebi.

Svetujemo vam, da pred izdelavo sončnih očal z dioptrijo opravite še očesni pregled pri optometristu dr. Emilu Oblaku, vsak četrtek med 9. in 16. uro.

Pri nas ste na vrsti v enem tednu in ob dogovorjenem času, brez čakanja v čakalnici. Naročila sprejemamo po telefonu 05 730 47 70 / 041 444 882, na e-mail: info@optikatom.com ali preko spletnega obrazca NAROČI SE NA PREGLED.

Zagotavljamo strokovno izvedbo pregleda vida, kakovostne očalne leče in okvirje ter strokovno svetovanje. Vse našteto je razlog, da vam v OPTIKI TOM nudimo 100 % garancijo zadovoljstva.

Dostopnost