So roke med branjem postale prekratke?

Ste v zadnjem času na telefonu povečali velikost pisave?

Čas je za pregled vida! Neostra slika je le očesna napaka, ki jo lahko odpravite z ustreznimi očali. Pri večini pregledov vida se izkaže, da imajo naše stranke kljub pešanju vida zdrave oči, z natančno meritvijo dioptrije in ustrezno izbiro očal pa z lahkoto izboljšamo vid.

Kakšni so pogoji za kakovostno izdelana očala?

  • Pravilno izmerjena dioptrija,
  • ustrezen korekcijski okvir,
  • kakovostna očalna stekla,
  • natančna izdelava.

Želite videti tako, kot ste v mladosti?

Poleg  temeljitega pregleda vida je izjemno pomembna tudi pravilna izbira očal. Za udobje in kakovost je namreč pomembna pravilna izbira okvirja in stekel. Nošenje očal je udobno, če okvir pravilno sedi na nosu, stekla pa so strokovno izbrana in pri višjih dioptrijah tudi ustrezno stanjšana. Le strokovno usposobljen optik zna pravilno svetovati, kaj izbrati glede na izmerjeno dioptrijo.

Zakaj spletni nakup očal običajno razočara?

Spletna prodaja res omogoča tudi poceni nakup očal, a ta so pogosto dvomljive kakovosti. Nizko ceno ponudniki dosegajo z nekakovostnimi okvirji in stekli. Stekla se posledično hitro uničijo, antirefleksni nanos razpade, trdi sloj se olušči, na račun cenenih materialov pa trpi ostrina vida. Cenena očala so pogosto tudi neudobna, saj se stranki ne prilegajo. Razlog? Očal niste poskusili in ne veste, kako se boste z njimi počutili.

Zakaj si vzeti čas za obisk Optike Tom?

Na voljo imamo več kot 400 modelov okvirjev in uporabljamo le najbolj kakovostne očalne leče. Kot mojstri optike skupaj z vami premišljeno izberemo okvir, ki pravilno sedi na nosu in je udoben za nošnjo. Očala vidite, jih poskusite, osebni stik pa omogoča, da najdemo najbolje prilegajoče.

Ne odlašajte s pregledom vida! Svoj termin lahko rezervirate TUKAJ, lahko pokličete na tel. št. 05 730 47 70 ali 041 444 882 ter preko e-pošte na info@optikatom.com.

Dostopnost