Akcija!

MATRIX

trasparente blue 52804-03

56,00 

Izvrstna kombinacija stila, udobja in vsestranskosti. Očala MATRIX so zaradi oblike in pozicije stekel ter okvirja primerna za številne športne aktivnosti kot so kolesarjenje, tek na smučeh, tek, odbojka na mivki,… So super zaščita oči pred soncem, vetrom in delci v zraku, ter zagotavljajo neoviran pogled v vsakem telesnem položaju in hitrosti.

SKU: trasparente blue 52804-03 Kategorija:

Opis

Izvrstna kombinacija stila, udobja in vsestranskosti. Očala MATRIX so zaradi oblike in pozicije stekel ter okvirja primerna za številne športne aktivnosti kot so kolesarjenje, tek na smučeh, tek, odbojka na mivki,… So super zaščita oči pred soncem, vetrom in delci v zraku, ter zagotavljajo neoviran pogled v vsakem telesnem položaju in hitrosti. Imajo prilagodljiv nosnik in konice stranskih ročajev, tako da si očala lahko popolnoma prilagodite in dosežete najboljše udobje med samo uporabo. Leča NORDIC LIGHT je kontrastna leča, ki v slabših razmerah poudari kontraste. Posebej se izkaže v primeru difuzne svetlobe na snegu. Očala MATRIX so na voljo s tehnologijo leč imenovano Nano Optics, kar pomeni, da ima vse najboljše lastnosti, ki jih leča ponuja. Le ta je narejena iz trpežnega polikarbonata in ima 100% UV zaščito, ima premaz proti praskam, minimalno lomi kot svetlobe in deluje hidrofobno.

 

Dodatne informacije

Model

Barva okvirja

Barva leče

Velikost

Lastnosti okvirja

Očala MATRIX so narejena iz trpežnega polikarbonata in ima 100% UV zaščito, ima premaz proti praskam, minimalno lomi kot svetlobe in deluje hidrofobno.

Lastnosti leče

smoke_w_blue_multi

Smoke w blue multi

Kategorija leče: 3

Prepustnost leče: 14%

 

Dodatki

Priložena je zaščitna torbica za shrambo očal in čistilna krpica

Dostopnost