Akcija!

FUSION

matt-neon-orange-52105-61

54,00 

Izvrstna kombinacija stila, udobja in vsestranskosti. Očala FUSION so zaradi oblike in pozicije stekel ter okvirja primerna za številne športne aktivnosti kot so kolesarjenje, tek na smučeh, tek, odbojka na mivki,… So super zaščita oči pred soncem, vetrom in delci v zraku, ter zagotavljajo neoviran pogled v vsakem telesnem položaju in hitrosti.

Možna vgradnja dioptrijskih leč.

SKU: matt-neon-orange-52105-61 Kategorija:

Opis

Izvrstna kombinacija stila, udobja in vsestranskosti. Športna očala FUSION so zaradi oblike in pozicije stekel ter okvirja primerna za številne športne aktivnosti kot so kolesarjenje, tek na smučeh, tek, odbojka na mivki,… So super zaščita oči pred soncem, vetrom in delci v zraku, ter zagotavljajo neoviran pogled v vsakem telesnem položaju in hitrosti.

Imajo prilagodljiv nosnik in konice stranskih ročajev, tako da si očala lahko popolnoma prilagodite in dosežete najboljše udobje med samo uporabo.

Dodatne informacije

Model

Barva okvirja

Material

Barva leče

Velikost

Vreme

Lastnosti okvirja

Očala imajo priložen dodatni nosnik, tako da se lahko očala uporablja tudi brez spodnjega dela okvirja (kot model Matrix). Priložen je tudi drugi nosnik z integriranim spodnjim robom v črni barvi, tako da lahko izgled očal prilagajate trenutnemu navdihu.

Lastnosti leče

Kategorija leče: 3

Prepustnost leče: 15%

Leča NORDIC LIGHT je kontrastna leča, ki v slabših razmerah poudari kontraste. Posebej se izkaže v primeru difuzne svetlobe na snegu. Odlična izbira tudi za kolesarje, ki se veliko vozijo po gozdu in v oblačnem vremenu.

Očala FUSION so na voljo s tehnologijo leč imenovano Nano Optics, kar pomeni, da ima vse najboljše lastnosti, ki jih leča ponuja. Le ta je narejena iz trpežnega polikarbonata in ima 100% UV zaščito, ima premaz proti praskam, minimalno lomi kot svetlobe in deluje

 

 

Dodatki

  • 1x dodaten nosnik brez integriranega spodnjega dela okvirja
  • 1x dodaten nosnik z integriranim spodnjim delom okvirja bele barve
  • priložena je zaščitna torbica za shrambo očal in čistilna krpica
Dostopnost